Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Élmunkás u. 31.
Telefon: 30/252-3488
E-mail küldése

Szolgáltatások

Tetőfóliák,ragsztástechnika

Spóroljunk az energián

spóroljunk az energiánA jól szigetelt házaknál is az energiaveszteség  60%-a  az épületek szerkezetében található fugákra és áttörésekre vezethető vissza! Ezeken a pontok hideg levegő áramlik a lakórészbe, amit újra és újra fel kel fűtenünk! Egy jól kialakított légzáró réteg segít spórolni a fűtés számlánkon!

Hatékonyabb hőszigetelés

hatékonyabb hőszigetelésAz épületek külső falain található rések nagyban csökkentik azok hőszigetelő képességét!

Például ha egy 1x1 méteres falrészen, amely 14 cm vastag  egy egy milliméter széles és egy méter hosszú repedés van a hőszigetelési érték 0,3 ról -1,44W/m2K változik. Azonban egy jól kivitelezett légzáró réteg nem csak télen véd a hideg ellen, hanem nagyon hasznos a nyári meleg hónapokban is!

Páralecsapódás elleni védelem

páralecsapódásAz épület szerkezeteiben lecsapódó pára először is a az épületrész hőszigetelési értékének csökkenéséhez vezet. Még nagyobb probléma lehet, azonban az hogy a felgyülemlett nedvesség komoly károkat okozhat az épületben!

A becslések szerint az épületekben keletkező páralecsapódásból adódó károk háromnegyede a rossz légzárásra vezethető vissza!

Javul a levegő minőség

levegő minőségeA falak tömítetlen részein át por és szigetelőanyag jut a belső térbe, ami nagyban befolyásolja a lakórész levegőjének minőségét! Az Isocell termékekkel tömített falak megfelelő szellőztetéssel vagy jól működő légcserélővel egy nagyon jó levegőminőséget tudnak biztosítani az épületben!

A huzat kizárása

huzat kizárásaA tömítetlen részeken át beáramló hideg levegő nehéz így a lakórész legmélyebb pontján található a padlószinten.  Sokunk által ismert kellemetlen érzés mikor a lábaink fáznak a lakásban.  A legjobb szigetelés sem tud ezen segíteni, ha a problémás részeken hideg levegő tud a lakórészbe áramlani!

A klímaberendezés hatékonysága

klímaberendezés hatékonyságaHa önnek egy mechanikus szellőző-berendezése van az épületnek különösen jól légzárónak kell lennie különben a klímaberendezés nem tudja kifejteni a kívánt hatást.

Az olyan épületeknél (pl. passzívház ) ahol szellőztető-berendezésre van szükség a légáteresztő képességnek a normál épületeknél használt érték háromszorosára, van szükség!

Kizárjuk a zajt

kizárjuk a zajtZaj még a legkisebb réseken is átjön. Abban az esetben, ha az épület jó hangszigetelési paraméterekkel rendelkezik a rések és áttőrések  (pl.konektor) nagyban megnövelik a zajszintet a lakótérben. Az Isocell termékeivel ez

a probléma is megoldható és a zaj már nem zavar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//admin.webgenerator.hu/uploads_customer/11112600/paratechnika_arlista_2014.pdf
« Vissza az előző oldalra!
Vasi Zöld Út Kft. - Magyar