Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Élmunkás u. 31.
Telefon: 30/252-3488
E-mail küldése

ISOCELL szigetelés

Természetes alapú szigetelés akár utólag is

Cellulóz szigetelés beépítési lehetőségek:

gerendaház tetőhajlat szendvics szerkezet köztes födém

ISOCELL - A természetes hőszigetelés élménye

A Skandináv országok és Kanada háztulajdonosai már évtizedek óta rákényszerültek otthonaik lehető leghatékonyabb és egyszerű hőszigetelésére a téli hideg és a nyári meleg hónapokban. Hazánkban is elterjedőben van a  lakóházak minél hatékonyabb hőszigetelése, melynek különös aktualitást ad, az energiahordozók folyamatos drágulása. A cellulóz (papír) már több évtizede bizonyítja, hogy kiváló és gazdaságos szigetelő anyag, a legszélsőségesebb időjárársi körülmények között is. A fent említett északi országokban a cellulóz már több mint 70 éve egy igen közkedvelt és környezetbarát szigetelőanyag. Gondolta volna, hogy a nálunk újszerű cellulóz szigetelés ilyen komoly múltra tekint vissza?

Mi  is az ISOCELL?

Az ISOCELL hőszigetelési rendszer alapja a cellulóz. A cellulóz rostokat (a fa természetes rostjait) egy egyszerű eljárással, újságpapírból nyerik. A papírt darálást követően pelyhekké alakítják, majd a tűz, a penész és a rácsálók elleni védelem érdekében bórt és foszfátot kevernek hozzá. A fenti újrahasznosítási folyamat révén az újságpapír szigetelőanyaggá alakul. A kész cellulóz szigetelőanyag zsákos formában kapható, melyet egy befúvógép segítségével, vagy akár kézi terítéssel is a kitöltendő üregekbe juttathatunk.

Az ISOCELL cellulóz hőszigetelés előnyei:

·        Hatékony hőszigetelés ( Hőátbocsájtási tényező 14 cm vastagság esetén: 0,32 W/m2K)
·        Környezetbarát (újrahasznosított újságpapír és természetes adalékok )
·        Mentes minden káros anyagtól ( teljesen természetes, egészségre ártalmatlan )
·        Jó kitöltőképesség ( a legszűkebb üregekbe is befújható )
·        Idő és költségtakarékos
·         Nem keletkezik hulladék a beépítése során ( nem kell vágni, beszabni )
·         A épület átépítesekor kiszedhető és újra befújható, beépíthető

ISOCELL a téli hideg ellen

A cellulóz szigetelőanyag beépítése során ügyelni kell arra, hogy mindig résmentesen kerüljön beépítésre. Bizonyos szigetelőanyagok esetén találkozhatunk azzal a problémával, hogy a szigetelés az évek során "megül" vagyis tömörödik. Az ISOCELL rendszer befújásos technikája lehetővé teszi, az ülepedésbiztos és hőhídmentes cellulóz szigetelést, azaz ahogy az ISOCELL-t befújjuk, az úgy is marad évtizedeken keresztül. Az Isocell hőszigetelést az épület bármely részén használhatjuk: födémben, párnafák között, tetőtérben, oldalfalban.

ISOCELL a nyári meleg ellen

Az a szigetelő anyag, amelyet télen energiatakarékosság céljából használunk, nem biztos, hogy nyáron is megvéd a hőség ellen. Amíg a hideg elleni hőszigetelés legfontosabb mérőszáma a hőátbocsátási tényző ( un. k-érték ), addig a meleg elleni hőszigetelés hatékonyságát a fáziseltolódás mértéke jellemzi. A fáziseltolódás értéke órában adja meg, hogy mennyi késéssel ér a nyári forróság egy épületrész külsejéből a belső lakótérbe. A fáziseltolódás annál nagyobb, minél magasabb a beépített szigetelőanyag hőkapacitása. A nyári meleg hőszigetelés fő célja, hogy a tetőn és a falakon keresztüli hőhatást úgy elnyújtsuk, hogy a napi legmagasabb hőmérséklet akkor érje el a lakrészt, amikor a külső hőmérséklet már annyira alacsony, hogy a felületek sugárzó hőjét szellőztetéssel ellensúlyozni tudjuk. A cellulóz szigetelés ezen a területen is kiemelkedő értékekkel rendelkezik.

Összehasonlításul néhány szigetelőanyag fáziseltolódás értéke:

Cellulóz:          4,6 óra
Üveggyapot:   0,9 óra
Kőzetgyapot:  0,6 óra

A fent leírtakat már számos magyar ISOCELL - cellulóz hőszigetelésű ház tulajdonosa is megerősítette, mondván: "nincs szükségem klímára, mivel a tetőtér a legmelegebb nyári napokon is megfelelő klímájú"

 

Beömlesztés
Az egyszerű felhasználás lehetővé teszi a párnafák közötti házilagos szigetelést.

Befúvás falba
Miért bonyolultan, ha egyszerűen is lehet?

Befúvás tetőtérbe
Az ülepedésbiztos hézag- és hulladékmentes szigetelést, az optimális térkitöltés garantálja.

Nyílt befúvás
A legegyszerűbb és legköltségkímélőbb módja a hiánytalan födém- és padlószigetelésnek.

Az ISOCELL hőszigetelésről bővebben

A különböző hőszigetelések elengedhetetlen részét képezik otthonunknak, hiszen ezek felelnek a megfelelő hő tartásért. Számos különböző fali hőszigetelés közül válogathatunk, melyek mindegyike különböző tulajdonságokkal rendelkezik, de ha egy valóban költséghatékony és egyszerűen alkalmazható hőszigetelésre vágyunk, akkor az ISOCELL, azaz a cellulóz hőszigetelés remek választást jelenthet a számunkra!

cellulóz hőszigetelés mellett számos érv szól, kezdve a környezetbarát anyagfelhasználással, hiszen teljes mértékben természetes és újrahasznosított anyagokból készül, ennek köszönhetően nagyban csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunkat, ha ezt a típusú fali hőszigetelést választjuk! A cellulóz hőszigetelés továbbá egyszerűen, különösebb bontás nélkül felvihető a kívánt felületekre, így az alkalmazása sem körülményes.

Ha Önnek fontosak az imént felsorolt tulajdonságok, és szeretné otthonát egy minden szempontból kiváló fali hőszigeteléssel ellátni, akkor a cellulóz hőszigetelést Önnek találták ki! Bízzon meg minket a cellulóz hőszigetelés kivitelezésével, és garantáltan nem fog csalódni.

Tudnivalók a tetőtéri hőszigetelésről

Tudnivalók a tetőtéri hőszigetelésrőlA tetőtér beépítése megszokott eljárás, hiszen egy háznak így minden részét nagyszerűen lehet hasznosítani. A tetőtér számos lehetőséget tartogat, de sokan vonakodnak beépíteni azt. A megfelelő intézkedéseknek köszönhetően azonban az épületnek ezen részéből is válhatnak komfortos helyiségek.

A tetőtéri szerkezetek egyik jellemzője, hogy itt igen nagy mennyiségű hőt képes veszíteni az épület, ez a hőveszteség lehet akár 30-35% is. Télen a fűtés, nyáron a hűtés vehet el indokolatlanul nagy energiamennyiséget, ami magas költségekhez vezet, de megfelelő hőszigeteléssel ezek a számok lecsökkenthetőek.

tetőtér hőszigetelése során ügyelni kell arra, hogy ne csak a szarufák között legyen lefektetve a szigetelőanyag, ez ugyanis hőhíd kialakulását eredményezi. Az elhelyezés mellett a méretezés pontossága is meghatározza, optimális lesz-e a szigetelés. Fontos, hogy ennek minimum 20-15 cm-nek kell lennie.

Forduljon hozzánk bizalommal, és tudjon meg többet a tetőtér hőszigetelése kapcsán!

Megfelelő szigeteléssel az otthoni komfortért

homlokzat szigetelésBár többnyire a téli hideg miatt döntünk a hőszigetelés javítása mellett, hogy a felfűtött lakásból kevésbé szökjön a meleg, ám a megfelelő szigetelés a nyári hőségben is jól jöhet, mert így a kinti hőmérséklet hosszabb idő alatt jut be otthonunkba. Általában a homlokzatnál figyelhető meg a legnagyobb hőveszteség, ezért a homlokzat hőszigetelése az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy otthonunk komfortosabb legyen.

Cégünk a speciális ISOCELL cellulóz hőszigeteléssel garantálja Önnek, hogy ingatlana homlokzati hőszigetelése a legnagyobb hatásfokkal funkcionál majd. A megfelelő homlokzati hőszigetelés által megnő a komfortérzete otthonában, mindig kellemes hőmérsékletben pihenhet, valamint a kisebb hőveszteség miatt a fűtés számláján is spórolhat! A környezetbarát ISOCELL homlokzati hőszigetelés tökéletes szigetelést biztosít, és káros anyag mentes összetétele nem veszélyezteti a lakókat.

Ha megfelelő homlokzati hőszigetelést szeretne, forduljon cégünkhöz, a hőszigetelés kivitelezése mellett ingyenesen felmérjük otthona hőszigetelési állapotát is! Tájékozódjon honlapunkon, és érdeklődjön további szolgáltatásainkról!

 

A cellulóz hőszigetelés jótékony hatásai

A cellulóz hőszigetelés jótékony hatásaiAz nem kérdés, hogy megfelelő szigeteléssel minden épületnek rendelkeznie kell, hiszen ez a kellemes életvitel és mindennapok alapja. De hogyan válasszunk a különböző szigetelésfajták között? Az alábbiakban bemutatjuk a cellulóz szigetelés jótékony hatásait!

Ha cellulóz hőszigetelést alkalmazunk otthonunkban, biztosak lehetünk abban, hogy óvjuk a természetet, hiszen a cellulóz zöld: nagy részben ugyanis újrahasznosított újságpapírból készül, mentes mindenféle káros anyagtól, szárai pedig nem mérgezőek a természetes adalékoknak köszönhetően. Használatával garantáltan alacsonyabb összeget fogunk látni a számlákon, hiszen a cellulóz hőszigetelés energiatakarékos.

Jó kitöltőképességgel rendelkezik, mert még a legkisebb üregekbe is befújható, tetőszigetelésnél vagy falak szigetelésénél egyaránt alkalmazható. Használat előtt vágni sem kell, ezért beépítése nem eredményez hulladékot, ami ugyancsak előnyös környezetünkre nézve. Valamint, mivel fújható hőszigetelésről van szó, ezért a lakás átépítésekor kiszedhető, újra felhasználható.

Ha költséghatékony, természetet is óvó opciót választana otthona szigetelése során, döntsön a cellulóz szigetelés mellett!

 

Tudnivalók a befújható hőszigetelésről

Tudnivalók a befújható hőszigetelésrőlbefújható szigetelés újdonság az építkezések terén, a technológia alkalmazása során egy speciális, rendkívül könnyű kőzetgyapottal szigeteljük le a házat. A cellulóz szigetelőanyagot képlékeny formájában juttatjuk el a megfelelő helyre, egy erre a célra tervezett szerkezettel.

befújható hőszigetelésnek számos előnye van!  A fújható szigetelés gyors megoldás, ugyanis akár egy nap alatt egy egész tetőt, vagy házat is le tudunk szigetelni a módszer alkalmazásával. A fújható szigetelés esetében nem kell számolnunk felesleges hulladékkal, a technikának köszönhetően még a gipszkarton fal szigetelése is megoldható, különösebb bontás nélkül. A befújható hőszigetelés rendkívül környezetbarát, a rovarok, különböző kisebb élőlények számára nem jelent táplálékot, emiatt elkerülik. Abban az esetben, ha a szigetelés résmentes, nem alakulhat ki hőhíd, így elkerülhetjük a penészedés okozta kellemetlenségeket.

Használjon Ön is befújható hőszigetelést otthonában, és bízza mindezt szakembereinkre! Ha kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

 

Homlokzati hőszigetelés: Miért ne maradjon ki?

Homlokzati hőszigetelés: Miért ne maradjon ki?Megemelkedett áramszámlákat fizet? Évről-évre egyre magasabb a rezsi, ennek mégsem látja semmilyen pozitív eredményét? Az épületben nincs igazán meleg, nehezen marad benn a felfűtött levegő, ugyanakkor könnyedén lehűlnek a szobák. Ennek az egyik legvalószínűbb oka a homlokzati hőszigetelés hiánya vagy selejtes minősége. Ezen ideje sürgősen változtatni, azt is megmondjuk, hogy miért jár jobban a minőségi homlokzat hőszigeteléssel.

A minőségi homlokzati hőszigetelés több fronton is látványos változásokat idéz elő, mivel az egyébként elvesző energia 40%-át megtakarítja, ezzel együtt pedig az erre szánt pénz is a zsebünkben marad. A fűtési energia szükséglet fokozatosan csökken, a homlokzati hőszigetelésre befektetett pénz így hosszú távon megtérül.

homlokzati hőszigetelés nem csupán az energia megtakarítás szempontjából ideális és kifizetődő megoldás, de ezzel párhuzamosan a káros anyag kibocsátás is csökken, hiszen nem fűtünk annyit,valamint a ház falai is szárazabbak lesznek, nem kell penésztől tartani.

Keressen minket, ha homlokzati hőszigetelésre van szüksége!

 

Mire figyeljen a falak hőszigetelésekor?

Mire figyeljen a falak hőszigetelésekor?Egy ház megépítése során kiemelt figyelmet kell fordítani a falak hőszigetelésére, ugyanis e tényező többek között az energiafogyasztást és a lakótér hőmérsékletét befolyásolja. Mielőtt nekifogna a munkálatokat, érdemes pár tanácsot megfogadni annak érdekében, hogy a hőszigetelés kivitelezése hosszú távú befektetés legyen!

falak hőszigeteléséhez csakis minőségi alapanyagokat használjon fel, ugyanis a rossz minőségű szigetelőanyagok hosszú távon nem nyújtanak megoldást, ráadásul vizesedést és penészedést is okoznak, így nemcsak a lakótérrel lehet később probléma, hanem az egészségével is!

falak hőszigeteléséhez kellő tapasztalatra és gyakorlatra van szükség, mindezek nélkül lehetetlen kivitelezni egy tökéletes szigetelést! Ha nincs rutinja a munkálatokhoz, érdemes szakember segítségét kérnie!

Érdemes még a hideg idő beköszönte előtt ellenőriznie a szigetelés állapotát, és ha problémát tapasztal ezzel kapcsolatban, újíttassa fel! A minőségi hőszigetelő anyagokért keressen minket bizalommal!

 

A plafon szigetelés előnyei

A plafon szigetelés előnyeiA mennyezet szigetelése éppen olyan fontos, mint egy épület többi részének minőségi szigetelése! Mit nyerünk azzal, ha plafont is bevonjuk hőszigetelő anyaggal? A minőségi szigetelő anyag gondoskodik arról, hogy a zajok és hangok kevésbé szűrődjenek át a plafonon, ezáltal sokkal békésebb, zavartalanabb lesz az élet, könnyebbek a mindennapok.

A rosszul szigetelt padlások, tetőterek, födémek minőségének javítására a színvonalas és megbízható cellulóz hőszigetelés ajó választás, mertnem csak a hőszigetelésről gondoskodik, de a hangszigetelésről is! A plafon szigetelésnek köszönhetően a lakók hőérzete jelentősen javul, hiszen a különbség több Celsius fokban mérhető! Az ideális hőmérséklet kialakításához a plafon szigetelése is hozzájárul, ez pedig azt eredményezi, hogy nem kell annyit fűteni, mint előtte. Hosszú távon pénzt takarít meg, és közben sokkal komfortosabb is lesz az élettere!

Keressen minket bizalommal és tudjon meg többet a plafon szigetelésről és a cellulóz hőszigetelésről, valamint ezek előnyeiről!

 

Kérje profi szakemberek segítségét tetőszigeteléshez!

Kérje profi szakemberek segítségét tetőszigeteléshez! Elsőre a tetőszigetelés nem tűnik nagyon bonyolult feladatnak, ám amikor az ügyfelek kellően tájékozódnak a témával kapcsolatban, tapasztalhatják, hogy rendkívül összetett, sokrétű munkálatról van szó. Ezért elengedhetetlen, hogy Ön is szakemberre bízza a teendőket, ugyanis ellenkező esetben a későbbi javítások miatt újabb kiadásokkal kell számolni!

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a tetőszigetelés terén, ennek köszönhetően az összes épülettípus tetőszigetelésében kellően jártasak vagyunk, így legyen szó hagyományos vagy lapostetőről, egyik szerkezet sem jelent kihívást számunkra! Természetesen nemcsak a tetőszigetelés kivitelezésére fordítunk gondot, hanem az alapanyagok kiválasztására is, így biztos lehet abban, hogy minden tekintetben körültekintő, jól megtervezett tevékenységet folytatunk.

Érdemes kihasználni még a jó időt és a mínuszok előtt gondoskodni a megfelelő tetőszigetelésről, ezért keressen minket bizalommal, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásunkat akár még most ősszel!

 

Fal hőszigetelés: a cellulóz a megoldás!

Fal hőszigetelés: a cellulóz a megoldás!A minőségi hőszigetelést nem szabad megspórolni felújítás, építkezés alkalmával, mert később szó szerint a saját bőrünkön fogjuk megtapasztalni ennek a következményeit. A hőszigetelés az egész épületre kiterjedő védelmi vonal, így a homlokzaton, az aljzatokban, a plafonon és a falakban is nélkülözhetetlen.

fal hőszigetelését ma már többféle alapanyagból is készítik, az egyik ezek közül a cellulóz. A cellulóz hőszigetelést azoknak ajánljuk, akik könnyen és gyorsan kivitelezhető, ám tartós és jól működő szigetelést szeretnének. A cellulóz hőszigetelés képes megfelelni azoknak az elvárásoknak, amiket a fogyasztók egy kiváló minőségű hőszigetelő anyag felé támasztanak. A falak hőszigetelésére használt hőszigetelő anyagoktól elvárjuk, hogy ne csak télen, de nyáron is bizonyítsanak, képesek legyenek lefaragni az energiafogyasztásból, ezzel párhuzamosan pedig az ehhez kapcsolódó költségekből. Legyenek ártalmatlanok az egészségre, akár utólag is be lehessen őket építeni, a beépítés pedig minimális felfordulással járjon.

Mi ilyen megoldást kínálunk a falak hőszigeteléséhez!Keressen minket és ismerje meg a befújható hőszigetelést!

 

Miért lesz vizes egy fal, és lehet-e mérni a nedvességét?

Miért lesz vizes egy fal, és lehet-e mérni a nedvességét?Egy fal vizesedésének számtalan oka lehet, de a legtöbbször a csapadékvíz, a pára és a rosszul felszívódó talajnedvesség jelenti a gondot. Ezek a problémák azonban kizárólag akkor fordulhatnak elő, hogy ha nincs megfelelő falszigetelés, vagy a szigetelés módja hiányos, esetleg túlságosan öreg.

A nem megfelelő falszigetelés esetén lassan átnedvesednek a falak, elkezdődik a gombásodás, vagy hasonló penészes elváltozások jelennek meg. A lábazat és a falazat találkozásánál is súlyos gondok fordulhatnak elő, amennyiben a szigetelés elöregedése miatt a talajban felszívódó víz felviszi a falak vakolatába az ártalmas ásványi anyagokat, főként sókat. Ebben az esetben tipikusan salétromosodás ütheti fel a fejét, ami egyfajta kristályosodást okozva arra kényszeríti a vakolatot, hogy mállni, peregni kezdjen.

A megfelelő falszigetelés létrehozása a falak nedvességtartalmának mérésével kezdődik. Az analizálás után egy tömeg % értéket kapnak a szakértők. Téglafal esetében 5-10 százalékpont viszonylagos nedvességet jelent, a 10 fölötti érték pedig már komoly nedvességet, ebben az esetben azonnal kell cselekedni!

Ha Ön is profi falszigetelés után érdeklődik, bátran keresse fel cégünket elérhetőségeink egyikén!

 

Miért bizonyulhat ideális választásnak a fújható hőszigetelés?

Miért bizonyulhat ideális választásnak a fújható hőszigetelés?Manapság számos hőszigetelési megoldásból válogathatnak az ingatlantulajdonosok, azonban mind közül a fújható hőszigetelés vált a legnépszerűbbé, hiszen számos előnnyel bír a többivel szemben.                                                                    

fújható hőszigetelés alkalmazásakor nem keletkezik hulladék, ebből kifolyólag semmilyen bontási munkálattal nem kell számolni az eljárás során. Csak be kell fújni a falak mögé a speciális anyagot, így nem kell falat bontani, vágni. A technológia résmentességet biztosít, ezért nem alakulhat ki hőhíd, a munkálatok közben pedig a szigetelés nem szúr, nem irritál, emellett gátolja a penészesedést, tökéletesen tűz- és vízálló. Az eljárás környezetbarát, ráadásul, ha bármilyen élősködő, vagy kisebb emlős jelenne meg, nem áll fenn a veszélye annak, hogy megrágják a speciális szigetelőanyagot, mert az távol tartja őket.

Ha felkeltette érdeklődését napjaink legnépszerűbb innovációja, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a fújható hőszigetelésről!

 

Miért ne hagyja ki a tetőtéri hőszigetelést?

Miért ne hagyja ki a tetőtéri hőszigetelést?A tetőtéri lakásoktól sokan óvva intenek, de vannak, akik kifejezetten ilyen ingatlant keresnek. Tény, hogy a tetőterek nyáron gyorsan felmelegszenek, szinte alig lehet bennük megmaradni, télen pedig könnyen elszökhet rajtuk keresztül a meleg levegő, ami pedig egyenes út az energiapazarláshoz. Mi a megoldás, hogyan lehet egy tetőteret energiatakarékosabbá, élhetőbbé tenni? Egyszerű a válasz: minőségi tetőtéri hőszigeteléssel!

A gondosan kivitelezett, kiváló alapanyagokból készült hőszigetelés hosszútávon megbízható védelmet nyújt a hőmérsékletingadozással és az időjárás változásaival szemben. Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken és kérjen árajánlatot tetőtéri hőszigetelésre!Minden esetben a legmodernebb technológiával, kimagasló minőségű cellulóz hőszigetelő anyagokkaldolgozunk, és megteremtjük megrendelőinknek az otthonosabb körülményeket akár a tetőtérben is!

Amennyiben tetőtéri hőszigeteléssel kapcsolatos kérdéseire szeretne választ kapni, tegye fel őket elérhetőségeinken!

 

Miért válassza a cellulóz szigetelést?

Miért válassza a cellulóz szigetelést?Manapság egyre többet lehet hallani a cellulóz szigetelésről, ami nem véletlen, hiszen az ingatlantulajdonosok és a szakemberek kezdik felismerni az előnyeit.

cellulóz szigetelés előnye az anyagában rejlik: az összetételének köszönhetően a rés- és hézagmentes szigetelés garantált, emellett sem a penész, sem a rágcsálók nem tehetnek kárt benne. Ráadásul rendkívül egyszerű telepíteni ezt a szigeteléstípust, ugyanis befúvásos módszerrel kerül a helyére, így olyan területeket is megfelelően lehet vele szigetelni, ahol korában nem lett volna erre lehetőség. A befúvásnak köszönhetően ráadásul igencsak költséghatékony, ugyanis komoly bontással egyáltalán nem kell számolniuk az ingatlanok tulajdonosainak. A cellulóz szigeteléskörnyezetkímélő, nincs egészségkárosító hatása, tulajdonságainak köszönhetően pedig hosszú távon lehet rá számítani.

Tapasztalja meg Ön is a cellulóz szigetelés előnyeit, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal! Kérdése lenne? Tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

 

Hol alkalmazható a befújható hőszigetelés?

Hol alkalmazható a befújható hőszigetelés? befújható hőszigetelés számtalan előnyének köszönhetően világszerte és hazánkban is egyre népszerűbb. Óriási előnyét, hogy bontás nélkül és hulladék keletkezése nélkül, akár utólag is alkalmazható, nehéz felülmúlni. Nézzük, hogy pontosan az épület mely részein érdemes a befújható hőszigetelést választani!

befújható hőszigetelés jó választás a külső és a belső falak esetén is. A falszerkezet üregeibe való fújással jelentős eredményt érhetünk el, nem csak a hőszigetelésben, hanem a hangszigetelésben is. A technológia alkalmazható teherhordó födémek és padlók esetén is, illetve népszerű a tetőszigetelésben is. 

befújható hőszigetelést bízza szakemberre! Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan technológiát keres otthona szigeteléséhez, ami modern, bontás nélkül kivitelezhető, ráadásul környezetbarát, és hatékonyságával jelentős megtakarítást érhet el! Bővebb tájékoztatásért, árajánlatunkért keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

Cellulóz szigeteléssel az egészségért

Cellulóz szigeteléssel az egészségértSokszor halljuk, hogy milyen fontos szerepet tölt be otthonunk megfelelő szigetelése, és hogy milyen sokat lehet vele spórolni. Azonban a szigetelés nem csak emiatt fontos! Ha nem megfelelő, akkor a falak könnyen nedvesedni kezdenek, ami kiváló táptalajt jelent a penésznek.

Cellulóz szigeteléssel véget vethetünk a nedves falaknak, és ezáltal megszűnik a penész élettere is! A falpenész nem csak nagyon csúnya, hanem nagyon egészségtelen is. A spórák levegőbe kerülésével belélegezzük azokat, és súlyos légúti panaszokat, hosszabb távon pedig asztmát is okoznak. Különösen veszélyeztetettek a gyerekek és az idősek, az ő gyengébb szervezetüket jobban megviseli. Cellulóz szigeteléssel mindezen kellemetlenségeket elkerülheti, ugyanakkor egy környezetbarát, természetes hőszigetelést választ, ami segít abban is, hogy otthona mindig ideális hőmérsékletű lehessen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné korszerűsíteni lakása hőszigetelését, és vessünk véget együtt a penészes falaknak cellulóz szigeteléssel!

 

Gyors munkavégzés, hulladék nélkül: a fújható hőszigetelés előnyeiről

Gyors munkavégzés, hulladék nélkül: a fújható hőszigetelés előnyeirőlTudta, hogy van egy modern hőszigetelési forma, ami egyre kedveltebb és elterjedtebb? A neve nem más, mint a fújható hőszigetelés, ésösszes előnyének felsorolásával több tanulmányt is meg lehetne tölteni, ezért ebben az írásban csak a legfontosabbakra szorítkoznánk.

Az egyik legfőbb ok, amiért érdemes a fújható hőszigetelés mellett dönteni, az az, hogy rendkívül környezetbarát. Ez annak köszönhető, hogy amíg a hőszigetelés hagyományosabb formái során rengeteg hulladék keletkezhet, addig a fújható hőszigetelést bárminemű szemét keletkezése nélkül be lehet építeni.

A különböző rágcsálók és rovarok sem kezdik ki a fújással felkerült szigetelést, hiszen nem tartják tápláléknak. Úgy képes megtartani remek szigetelő képességét, hogy közben a falakat és tetőszerkezetet is levegőzni hagyja, és meggátolja a hőhíd kialakulását is, ahol máskülönben sok energia tud kiszökni, magas fűtésszámlát eredményezve.

A fentiek mellett pedig még érdemes megemlíteni azt is, hogy rendkívül gyors folyamatról van szó: akár egyetlen délután leforgása alatt végezhetünk egy teljes tetőtér szigetelésével, amennyiben a fújható hőszigetelés mellett döntünk.

Ha szeretné minél hamarabb szigeteltté tenni háza tetőszerkezetét, keressen fel minket elérhetőségeinken, és szakképzett csapatunk már indul is!

 

Fújható szigeteléssel szinte azonnal megteremtheti otthona komfortját!

Fújható szigeteléssel szinte azonnal megteremtheti otthona komfortját! Manapság az egyik legsürgetőbb kérdés az ingatlanokkal kapcsolatban az, hogy milyen állapotban van a szigetelésük. A legtöbb háztulajdonos ilyenkor komoly problémákkal szembesül, ugyanis vagy elöregedtek a szigetelőanyagok, vagy pedig egyszerűen nincs megfelelő szigetelése a háznak. Miután a felismerés megtörténik, sokan nem mernek belevágni a munkálatokba, mondván: se idejük, se energiájuk nincs ehhez. Szerencsére, létezik egy rendkívül kedvező megoldás, mégpedig a fújható szigetelés, amivel egyszer és mindenkorra megváltozik a véleményük a szigeteléssel kapcsolatos munkálatokról!
fújható szigetelést rendkívül egyszerű felhasználni, ráadásul ehhez komoly bontási munkálatokba sem kell bocsátkoznia, ennek köszönhetően pár nap alatt tökéletes szigetelést biztosíthat az ingatlanban, aminek befektetési költségei is egyhamar megtérülnek, legyen szó téli, vagy nyári időszakról. Az ilyen típusú szigeteléshez cellulózt használnak fel a szakemberek, ami számos előnnyel rendelkezik, többek között környezetbarát és jóval hatékonyabb, mint más szigetelőanyagok.
Tapasztalja meg Ön is a fújható szigetelés előnyeit, a szolgáltatás igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 
« Vissza az előző oldalra!
Vasi Zöld Út Kft. - Magyar