Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözlöm honlapomon.

Ha Ön ezeket a sorokat olvassa, akkor minden bizonnyal szigetelés, utólagos szigetelés témában keres megoldást, esetleg a napkollektorok területén szeretne informálódni vagy a víz-, gáz-, villany- vagy fűtésszerelési feladatokra keres megbízható szakembert.

Biztosíthatom, Ön jó helyen jár, hiszen a természetes alapanyagú ISOCELL szigetelés az új és az utólagos szigeteléseknél egyaránt nagyszerű és költséghatékony megoldás tetők, falak, könnyűszerkezetes házak vagy szinte bármely egyéb szigetelési feladat megoldására.

Ettől eltérő, de életemet nagyban meghatározó hivatásom az állatok mentése és gyalogos túrák szervezése. Ebben a témában is nagy gyakorlatom van, sok állat köszönheti az életét a figyelmes és környezetükért felelősséget vállalaló embereknek, akik értesítettek mentésre szoruló állatokat találva. Kérem, ha Ön ilyennel találkozik, feltétlenül értesítsen!
Amennyiben szívesen kirándulna a nyugati határszélen közösségi élményként, családdal vagy akár csapatépítési céllal, annak megszervezését és túravezetését is személyesen vállalom.

Bármely témával kapcsolatban bővebb információra van szüksége, kérem töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy minél előbb egyeztethessük a részleteket!

  • szigetelés,
  • utólagos szigetelés 
  • napkollektorok
  • víz-, gáz-, villany- vagy fűtésszerelés
  • állatmentés
  • túraszervezés

Bizalmát előre is köszönöm!

Bogáti András
Vasi Zöld Út Kft.

tel: (+36) 30 / 252-3488

 
Vasi Zöld Út Kft. - Magyar